cs-CZen-US

cyklopoute.cz

cyklistika s dalším rozměrem 
Perfection is in our nature.

Příroda

Kolo je ideální prostředek pro poznávání krajiny
BMX is Back.

Parta

Příležitost poznat nové tváře

PODROBNÉ INFORMACE k CYKLOPOUTI 2018 do MARIAZELL

PODROBNÉ INFORMACE k CYKLOPOUTI 2018 do MARIAZELL

(krácená verze)

 

 

Milí cyklopoutníci,  

 

zasíláme podrobné informace k cyklopouti do Mariazell 2018.

Přečtěte si tyto pokyny pozorně.

Aktuální informace

V tuto chvíli registrujeme přes 90 přihlášených účastníků na cyklopouť do Mariazell. Opět se sejde pestrá skupina cyklopoutníků z různých koutů naší země i věkového rozmezí mužů i žen.

Chceme především informovat, že jsme rozdělili úvodní etapu (sobota 11.08.2018) z Českých Budějovic do Lince, která měla měřit více než 100 km, na 2 etapy s noclehem ve Vyšším Brodu. Nebude tak volný den v Linci, za to bude úvodní etapa kratší, abychom nemuseli z Českých Budějovic startovat v brzkých hodinách. Volné dny v Mariazell a ve Vídni zůstávají. 

DOPRAVA DO ČESKÝCH BUDĚJOVIC

Doporučujeme cyklopoutníkům (pokud jedou na sraz do Českých Budějovic vlakem), aby si zarezervovali přepravu kola z jejich místa nástupu. Doprovodný autobus, který nás bude doprovázet během cyklopouti (převáží batožiny), bude vyrážet z Uherského Brodu v pátek 10.08.2018. Pokud budete chtít vzít věci (pouze bagáž bez kola) do Č. Budějovic, tak je zapotřebí dostavit se k nakládce již ve čtvrtek 09.08.2018 do areálu firmy Ditipo, ulice Vazová č. 1647, Uherský Brod. Vzhledem k velkému množství přihlášených účastníků a cestovním podmínkám nemůžeme nabírat další batožiny po cestě do Č. Budějovic.


PREZENTACE - pátek 10. srpna 2018

Prezentace proběhne v Českých Budějovicích v pátek 10. srpna 2018 od 18:00 do 21:00 hodin v prostorech Orla České Budějovice – Adresa: Orel Cb Lezecké Centrum, Lannova tř. 238/2, České Budějovice.  Zde bude připraveno prezenční stanoviště označené logem Orla a Cyklopoutí. 

Účastníci obdrží u prezentace tašku s doporučenými trasami jednotlivých etap, které budou v nejbližší době ke stažení (a nahrání do mobilů) na stránkách cyklopoutí.

 

Součástí ceny cyklopoutě je také originální „Credenciál“ cyklopoutníka, který je určen na sbírání razítek ze zajímavých míst během cyklopouti. Otisky se dají získat většinou v informačních centrech, na různých památkách, v klášterech a někdy i v kostelích.

 

Souhrnný program v  Českých Budějovicích:

 

Pátek 10.08.2018

 

18:00 – 21:00 – prezentace

19:30 - 21:00 - večeře 

21:30 - krátké představení organizačního týmu a aktuální informace k průběhu pouti, časový harmonogram dalších dní. 

 

Sobota 11.08.2018

09:00 – startovací mše svatá k Cyklopouti do Mariazell za všechny cyklopoutníky (v katedrále sv. Mikuláše v Českých Budějovicích).

10:00 hodin slavnostní start cyklopouti s požehnáním na cestu z hlavního náměstí v Českých Budějovicích (Náměstí Přemysla Otakara II).

 

Věci s sebou

Kolo v dobrém technickém stavu!! Servisman bude provádět servis kol až v průběhu první etapy. Dále cyklistickou přilbu, cyklistické rukavice, reflexní vestu, láhve na vodu, spacák, karimatku, náhradní obuv, přezůvky, dostatek léků, plavky, opalovací krém a krém po opalování, pokrývku hlavy, cyklistické a sluneční brýle, repelent, toaletní papír, další osobní věci v zavazadle. Je nutné si vzít vlastní plastový talířek/miska/ešus, příbor, lžičku, velkou lžíci, hrnek, utěrku. Bude důležité dbát na dostatečný přísun tekutin (doporučujeme vzít si s sebou „vitacity“). Dle vlastního uvážení finanční prostředky v Eurech.

Strava bude zajištěna počínaje snídaní v Českých Budějovicích a dále (snídaně a večeře) v Vyšší Brod, Linec, Gaming, Mariazell (není zde pouze večeře dne 15.08.2018), Melk a Vídeň. 

Každý účastník si může vést zavazadla v celkové váze do 15 kg. Je nutné, aby zavazadla byla skladná. Nepodceňujte stav svých kol a bezpečnostních prvků. Na kola použijte prvky pro zvýšení Vaší viditelnosti.

Předpokládaný návrat z cyklopouti do ČR (do Břeclavi) je v neděli 19.08.2018.

  • Mapy jednotlivých etap ke stažení  ZDE .
  • V případě nejasností můžete kontaktovat hlavního organizátora na telefonu 777 623 930 nebo na e-mailu info@cyklopoute.cz.

    Změny vyhrazeny.   

     

    Za organizační tým Grüss Gott

                                Petr Gabriel,  hlavní organizátor cyklopouti

     

    Dáváme sportu smysl

     

     

    Orel Uherský Brod

     

    Korespondenční adresa:

     

    Orel Uherský Brod

    Orelský stadion
    ulice Lipová 2614
    688 01 Uherský Brod

    Tel. +420 777 623 930

     

    e-mail: info@cyklopoute.cz

     Číslo bankovního účtu:

    Číslo účtu: 2201165695/2010

     



    TOPlist

     

     

     

     

     

    Naši sponzoři a partneři:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


     

    papezpapezcestacestaslideslide33slide4vsichnislide6